Няма съмнение, че BMW напоследък създава някои от най-готините концепции за футуристични превозни средства като Mini, което променя цвета си и самоуправляващ се Next 100. Една от най-яките концепции бе един мотор от октомври 2016 г., който носи името Motorrad Vision Next 100. Той има страхотен високотехнологичен вид, а специална жироскопична система има за цел да ви предпази от падане, независимо от наклона.

Към този модел сега добавяме и най-новият електрически мотор на име BMW Motorrad Concept Link, който е базиран на своя предшественик, но има по-изпипан и предразполагащ вид.

Той е предназначен за шофиране в градски условия при максимална мисъл за околната среда. На голям панел се изписва полезна информация, идваща благодарение на синхронизация с телефона, а менютата може да управлявате с бутони на волана.

Умната машина ще ви предлага музика за предстоящото пътуване, както и може да избира по-бързи или по-панорамни маршрути. Към мотора се предлага и умно яке със сензори, с чиято помощ може да отворите багажното отделение само с жестове.

Оцени:
Рейтинг: 4
Тагове:
Най-четени
Всички

Германия също обмисля да спре да работи с Huawei

117 | 20.01.2019
Още от Tech

Apple се върна към iPhone SE

49 | Преди 23 ч.