Да кажем, че Kingdom Hearts III се очаква с голям интерес, ще бъде недостатъчно. Втората част от фантастичната поредица дебютира през 2005 г. за PlayStation 2 и на практика серията пропусна цялото седмо поколение с изключение на междинни игри със доста спорно качество за портативни конзоли.

Сега Square Enix даде нова информация за играта, начело с разкритието, че в нея ще има цял свят, посветен на "Таласъми ООД" (Monsters Inc.) на Disney. Той се присъединява към вече известния Toy Story свят, вдъхновен от едноименната поредица на Pixar.

В допълнение екшън ролевата игра има и нова музикална тема, която се изпълнява от J-pop звездата Утада Хираку. Английската ѝ версия се нарича Don’t Think Twice и може да го чуете по-долу. Песента не е пълна, но ви дава представа за готиното звучене, което саундтракът на играта ще има.

Kingdom Hearts III се очаква за PlayStation 4 и Xbox One, но това, което все още ни липсва, е нейната точна премиерна дата. Ако трябва да прогнозираме, това може да се случи по време на празничния сезон тази година. Не пропускайте да видите и трейлъра, представен на японското изложение D23 Expo Japan.

 

Оцени:
Рейтинг: 4
Тагове:
Още от Play

В Battlefield 5 ще плащате само за козметично съдържание

9 | 25.05.2018