Можете ли да правите някои от акробатичните изпълнения и удари на бойците от Street Fighter? Ако да, вече ще може и да изглеждате подобаващо, благодарение на нови гуменки с марката на прочутата бойна поредица.

За да отбележи 30-тата годишнина - да, времето наистина лети - на Street Fighter, Capcom ще си партнира с компанията за дрехи Diesel с цел създаването на чифт тематични обувки.

Гуменките са с лика и емблемите на някои от най-популярните герои от Street Fighter като Chun Li, Ryu, M. Bison, Birdie и Charlie Nash. Изработката е висококачествена, а бройките са ограничени и само за ценители... или хора с по-ексцентричен вкус в обличането.

Също така, ако решите да посрещнете есента с нови Street Fighter обувки, трябва да знаете, че те са и доста скъпи. Цената им е 200 долара, а поръчките стават през сайта на Diesel.

30-тата годишнина на най-популярната бойна видео игра ще бъде отбелязана с нов герой в Street Fighter 5, както и очакваните Street Fighter 5 Arcade Version и Street Fighter Anniversary Collection.

Оцени:
Рейтинг: 5
Тагове:
Още от Play

PS4 ексклузивът Days Gone отложен за април 2019 г.

3 | 20.10.2018