Всяка година Facebook прилагат нови методи за печелене на приходи за компанията. Затова вчера, когато съобщи, че в Messenger ще има видео реклами, които ще се пускат автоматично, въобще не останахме изненадани.

Стефан Лукакос, човекът стоящ зад повечето идеи, свързани с рекламния бизнес на компанията, вярва, че хората ще свикнат с тези реклами. Също така твърди, че за Facebook потребителите са от най-голямо значение. Ако има нещо, което нарушава спокойствието им, свързано с тези видеа, изскачащи в прозореца им с разговори, компанията ще се постарае да премахне проблема.

Видео рекламите в Messenger са започнали да се разпространяват сред потребителите в понеделник. Друг представител на Facebook споделя с PhoneArena, че в началото само малък процент от хората ще виждат тези видеа, докато не съберат достатъчно информация за това, как се възприемат рекламите. Това означава, че компанията все пак ще продължи усилени тестове, в които да открие баланса между това да ни показва реклами и все пак да не откаже хората от услугата.

Оцени:
Рейтинг: 5
Най-четени
Всички

Нов теч подсказва, че PS5 ще бъде значителен ъпгрейд спрямо PS4 Pro

94 | 19.01.2019
Още от Social

Коледен кошмар: акциите на Tesla паднаха с 7,6% след спад в цените на електромобилите в Китай

0 | 25.12.2018